Sela ute med sitt første album - CD i salg nå

Sanggruppen Sela slapp denne uken sitt første album "Hvile i hans fred".

Albumet, som består av 14 låter, inneholder både selvskrevne sanger og klassikere fra blant annet sangboken Evangelietoner. Tittelsporet, "Hvile i hans fred", er skrevet av Sveinung A. Andersen og tar utgangspunkt i Hebreerbrevet 10: 11-12. Bibelteksten forteller at prestene i den gamle pakt gang på gang måtte bære fram de samme ofrene som aldri kunne ta bort synder. Det offeret Jesus gav, ble gitt en gang for alle. Når oppdraget var fullført kunne han sette seg ved Guds høyre hånd. På samme måte har vi fått muligheten til å hvile i hans fred.

Sela består av Sveinung A. Andersen, Erna V. Andersen, Lisbeth B. Våbenø, Astrid Karin Strand og Ann Helen Velde. Navnet Sela er et begrep fra Salmenes bok, og er også et akronym basert på sangernes fornavn.

Det nye albumet er tilgjenegelig på Spotify og andre strømmetjenester. Det vil bli trykket opp et mindre antall cd-plater for de som foretrekker det. Platen er spilt inn i Sweetspot Studio på Karmøy, med Rudolf Fredly som produsent.

Sela har tidligere gitt ut en singel med julesangen Opphøye hans navn. Denne er kun tilgjengelig digitalt. Hvile i hans fred er det første albumet til gruppa, som har spilt sammen i tre år.

Albumet er tilgjengelig på strømmetjenester som Spotify, men nå ogsåpå CD.

Powered by Cornerstone